B&U Udstyr

Husk at spørge udvalgets medlemmer om gode råd inden anskaffelse af udstyr. De hjælper gerne med gode råd og anbefalinger. Hvad er nødvendigt med det samme og hvad kan vente.

Cykel: For at køre cykelløb og træne skal du have en “rigtig” racercykel/MTB. Det er ikke nok med en almindelig cykel med gedebukkestyr – den kan slet ikke følge med. Dette skal imidlertid ikke afskrække dig fra at forsøge. Klubben råder over nogle få lånecykler, som du for et gebyr på Kr. 650 per sæson kan forsøge dig med indtil du bliver bidt af sporten og ikke kan undvære din egen, personlige racer.

Klik-pedaler og -sko: Det anbefales, at man anskaffer sig klik-pedaler og tilhørende cykelsko. Derved overføres mere kraft – og du kører hurtigere.

Cykelhjelm (vi kører ikke uden): For at deltage i træning og cykelløb er det obligatorisk at bære godkendt cykelhjelm.

Påklædning: Rigtig pålædning er vigtigt i cykelsporten. Det skal passe til vejrforholdene. Ikke for varmt og ikke for koldt. Og til at røre sig i.
• Cykelbukser med pude, lange eller korte
• Cykeltrøje med lommer bagpå
• Evt. vindtæt jakke/let regnjakke
• Handsker, hjelmhue
• Skoovertræk

Øvrigt udstyr: Lappegrej, ekstra cykelslange til de dæk du kører på, pumpe i lommestørrelse, drikkedunke mad vand/saft der passer til cyklens flaskeholder m.v.

Banan/müslibar til pausen – 10 kr til sodavand i klubben efter turen om lørdagen.