B&U Træning

Sommertræning
Den ugentlige ungdomstræning i sæsonen 1/4-30/9 er tirsdag, torsdag samt lørdag typisk i de weekender hvor der ikke er licensløb.

For træningstider, se Facebook OrdrupCC – Ungdom. Vores træning varer typisk ca. 2½ time. Der køres i samlet flok både ud og hjem. Undervejs køres forskellige øvelser tilpasset hver rytters niveau. Også dem der skal køre stærkt og deltage i cykelløb.

Som udgangspunkt køres i al slags vejr. I tilfælde af styrtregn o.lign. kan træningen dog blive aflyst og børnene må derfor køre hjem igen fra femvejen. Såfremt træning aflyses annonceres det på vores facebook gruppe: Ordrup CC – Ungdom.

Vintertræning
Den ugentlige ungdomstræning i sæsonen 1/10-31/3 er tirsdag, onsdag og lørdag.

Vi mødes ved femvejen kl. 16.00 tirsdag og torsdag og kl. 9.00 lørdag ved klubhuset. Vores træning varer typisk ca. 2 timer. Når vejret er for koldt kører vi spinning i klubbens spinninglokale.

Klubaften
Vi holder en klubaften ca. engang om måneden, hvor vi er samme for at lære en masse omkring træning, cykelløb, cyklen og naturligvis for at have det sjovt. Vores klubaftner er åbne for alle ungdomsryttere, deres forældre og andre nysgerrig klubmedlemmer.

Træningslejr
Vi holder en gang om året en træningslejr inden sæsonen eller en træning camp ultimo sæsonen.

Facebook
Vores facebook gruppe; Ordrup CC – Ungdom, er meget aktiv og viser mange af vores aktiviteter, ligesom det er et forum til udveksling af beskeder og information mellem medlemmer. Søg om at blive medlem af gruppen og følg med i alle vores aktiviteter