Fire forrygende flotte cykeloplevelser med Ordrup Cykel Club

09-05-2022

Lørdagens Morten Korch tur blev super, da jeg landede i en gruppe, hvor der blev tonset og samlet op, så alle kom med hjem til Klampenborg, og senere hen til klubhuset og det dejlige danske smørrebrød. Er det ikke dejligt at frivillige sørger for dette? Når jeg fortæller mine engelske CTC WEssex 'drenge' dette, så bliver de altså lidt misundelige!

Søndag den 1. maj 2022 stod jeg tidligt op og cyklede ud til Ordrup, for at følges med Niels-Erik op til mit første officielle cykelløb - som flagpost! Smuk køretur med tågebanker og trætoppe, der tittede op i det bølgende landskab.

 Vi ankom ca. 7,00 sammen med de andre flagposter, TO'ere og TK'ere og tak for kaffen til de andre frivillige. John havde også sørget for basser og tebirkes. 

Så fik vi alle en lille papirspose med diverse styrkende sager, hvorefter vi  vandrede, cyklede og kørte ud til vores poster. En lang dag ventede med masser af cykelatleter i alle størrelser og kategorier. Børn, juniorer og voksne i alle mulige bogstavskombinationer. Hektisk aktivitet afløst af tid til at lade tankerne rumstere lidt og også nyde naturen. 

Bilisterne var generelt søde og forstående. Så flagpost 13 kunne melde alt vel, da han blev afløst ca. 13,30.

Så vandrede jeg til mållinjen, og fulgte de mange A-ryttere suse forbi. Der var endda følgebiler med larmende Tour de France attitude! Nå, Uvelses befolkning havde jo rejst flagene i byen, så der var opbakning.

APROPOS opbakning. Om lørdagen blev der jo talt om OCCs løb (samt en anden uheldig hændelse, som nu burde lægges i glemmebogen), og jeg var altså meget forundret over, at man ikke som medlem af en fantastisk cykelklub bakker op om dette storslåede arrangement. Kom nu på banen! Der lokkes med 500 kr., men jeg skal ikke indløse disse glitrende pengesedler, da jeg GERNE afser en dag til klubben. Næste år må jeg huske at være med til oprydningen, hvis jeg får en 11,30 post. 

Mandag var det Mandagsræs med Veggerby, og igen tirsdags med Tirsdagstons. Flotte arrangementer og god stemning. Hyggeligt samvær bagefter. 

Godt at jeg holder pause fra klubskak! I  stedet for 4 - 7 timer foran et skakbræt er jeg nu ude i naturen og hører suset fra cyklerne. 

Og jeg glæder mig allerede til Danmarkstouren, der går til Fyn.

Et meget tilfreds OCC medlem.

Jørgen Holmstrøm