Klubtøj - Bestilling

14-11-2021

Klubtøj - Bestilling til sæson 2022

Kære alle OCC'ere

Så er tiden kommet til at bestille OCC-klubtøj til den kommende sæson 2022.

I år starter vi lidt tidligere således at vi får tøjet leveret før sæsonen starter (forventet levering primo marts 2022).

Vi holder shoppen åben fra nu og indtil søndag den 5. december. Kig derfor ind på https://www.empirecycling.dk og læg din bestilling....hellere i dag end i morgen 🙂

Alle de produkter der kan bestilles i OCC-farver fremgår af vores shop!

Særligt om årets tøjtilskud:

Bestyrelsen har igen i år besluttet at tildele tøjtilskud til dem af jer der har hjulpet med ved vores forskellige arrangementer. Hvis dit navn er på listen fra bestyrelsen er der udsendt en rabatkode direkte til din mailadresse som du kan bruge ved bestillingen. Du kan kun bruge rabatkoden 1 gang 🙂

Tøjudvalget har endvidere lavet en aftalt med Bausager således at alle der bestiller OCC-tøj inden 5. december, efter ordren er placeret, vil modtage en mail fra Empire Cycling med en rabatkode hvor I får 20% rabat på standardprodukter i Empires almindelige webshop.

Denne rabatkode kan også kun benyttes 1 gang og gælder ikke OCC-klubtøj men alt andet der er på lager i Empires webshop. Benyt jer af tilbudet og bliv extra godt kørende til den kommende sæson.

Vi arbejder på at finde en dato hvor I kan komme og prøve tøjet i vores klubhus - og mere om det udsendes snarest her på FB og på klubbens hjemmeside.

Vi håber I vil støtte op om vores sponsorer og bestille vores fede klubtøj så vi også i 2022 kan vise OCC flot frem.

Du kan prøve tøjet i klubhuset den 1.12.2021 kl 18:00

Bedste hilsner

Tøjudvalget

Jacob & Torben