I weekenden stillede OCCs Damehold, ScandicThylander Powered by ORBEA, til start ved DM i Grindsted.

Efter en forsigtig start, hvor rytterne så hinanden an, åbnede Betina Cramer fra ScandicThylander Powered by ORBEA med et kraftfuldt angreb, og da Camilla Møllebro (VeloConcept) hurtigt satte efter og kom op, var den stærke duo klar til at give de største internationale navne kamp til stregen. Camila og Betina skulle vise sig at være et holdbart par, og da Mette Fischer Therkelsen fra Cykling Odense efter 45 kilometer kørte op til de to andre, så forspringet på mere end et minut pludselig meget fornuftigt ud. Efter 80 af de 128 kilometer fik feltet dog kontakt til udbrydergruppen, og løbet gik ind i anden fase.

Med 40 kilometer igen forsøgte Amalie Dideriksen uden held at komme væk, og en utrolig fokuseret Camilla Møllebro tog igen initiativet, slog kontra og fik hul sammen med Louise Holm Houbak fra Scandic Thylander og Trine Andersen fra Elite Cycling Snejbjerg. Med 25 kilometer tilbage havde de tre i front fået næsten halvandet minut til hovedfeltet med de store internationale navne.

20 kilometer fra mål rykkede favoritterne så endelig og dannede en gruppe bestående af den forsvarende danske mester, Emma Norsgaard Jørgensen, Trine Schmidt, Cecilie Uttrup Ludwig, Pernille Mathiesen, Louise Norman Hansen, Julie Leth og Amalie Dideriksen. Det skulle dog vise sig at være for sent for favoritterne at røre på sig – og den overraskende trio holdt til mål. I spurten trak Camilla Møllebro det længste strå og kunne køre i mål som dansk mester, mens Louise Holm Houbak fik en flot bronze.

Kilde: Cyklingdanmark

Det er ikke ofte at klubben har en DM bronzevinder, så det er stort øjeblik for klubben, holdet og Louise. Holdet viste sammenhold og styrke i et meget stærkt Damefelt med de største danske stjerne, og en bronze er noget at være stolt over. Vi ved at Louise er meget stolt og beæret over hendes præstation, så sig tillykke når du møder hende. Vi fra klubben ønsker Louise tillykke med flotte resultat.

Giv din støtte til vores damer og følg dem på deres facebook side., https://www.facebook.com/ScandicThylandePoweredbyOrbea