Kom i klubben; og hør, nyd og bliv forelsket i cykling omkring det italienske, Piemonte.

Vi var en gruppe der i efterårsferien tog til Neive i Piemonte for at cykel og nyde livet. Det vil vi godt fortælle jer lidt om, og vise billeder derfra. I en anledning har jeg også inviteret Peter Thomsen, som har en lille vingård (www.ca-barun.com) og hotel (www.al-palazzo-rosso.com) i området.

Det er et godt område for cykling med lidt stejle, men relativt korte bakker. Der er rig mulighed for god kaffe og fantastisk mad.

Denne aften vil der også være mulighed for at smage vinen, og høre hvordan det er drive en lille vingård, og der vil selvfølgelig også være mulighed for købe vin med hjem.

Der vil være mulighed for at smage Barbera d’Asti, Langhe Freisa, Barolo, Barbaresco, Metodo Classico, Langhe Chardonnay og Langhe Nascetta. Nogle af vinene kender i nok, mens Langhe Freisa og Langhe Nascetta er mindre kendte, men ikke mindre interessante.

Vi håber at du har lyst til at komme til denne spændende aften. Af hensyn til planlægningen, da venligst at indikere om du kommer, ved at skrive dig på dette doodle-link – senest mandag den 13. november, aften.

https://doodle.com/poll/rvbnackcgzfhhwvu

Med venlig hilsen

Allan Riis