Første cykelløbs weekend er nu vel overstået for OCC dame team, “Scandic Thylander powered by Orbea”

Lørdag i Slagelse stillede OCC’s dame team til start i Dame B med Louise og Kirsten. Pigerne kom godt fra start. Dog måtte Kirsten udgå pga. styrt. Louise fortsatte, og kørte en sikker sejr hjem med 6 minutter ned til nr. 2.

I Dame A stillede teamet med Line, Betina, Janni og Maria. Betina og Maria udgik grundet defekt. Line fik en 5. plads og Janni en 7. plads.

Søndagens løb var i Greve. Her stillede vi kun med Line og Maria i Dame A. De to piger kom alene til mål og måtte derfor internt spurte om sejren, Line vandt og Maria fik en 2. plads, med 3 minutter ned til nr. 2.

I dame B stillede vi til start med Louise, Marianne og Maybritt. De 3 piger viste hurtigt deres styrke ved at splitte feltet ad. Det resulterede i en front gruppe på i alt 6 piger, der kom til mål 13 minutter foran resten af feltet. Marianne sprintede sig til en flot sejr, Maybritt en 3. plads og Louise en 5. plads.

Der blev i weekenden kørt rigtig godt sammen som team, hvor pigerne hjalp hinanden til de flotte resultater, hvilket har medført at Ordrups team “Scandic Thylander powered by Orbea” på nuværende tidspunkt fører Dame A ranglisten.

 

“Scandic Thylander powered by Orbea”-holdet består af:
Janni Bormann
Betina Cramer
Line Eriksen
Marianne Kofoed Jørgensen
Maybritt Toft Bisp
Kirsten Søvang
Louise Holm Houbak
Maria Julie Høiriis Nielsen