Som fortalt på Generalforsamlingen har vi besluttet at skifte tøjleverandør hvorfor vi fra den nye sæson vil køre i tøj fra Castelli.

Vi beholder farver og design selvom tøjet opdateres med vores nye sponsorer og mærket skifter fra Bioracer til Castelli. Vi vil også som foreslået på General forsamlingen se om vi kan finde en fremtrædende plads til vores flotte OCC logo på trøjen 😊

For at I kan prøve det nye tøj har vi lavet en aftale med Per Bausager og Castelli om at de kommer i klubben og viser tøjet frem og giver jer mulighed for at prøve hvilke størrelser der passer bedst til jer.
Det sker i klubhuset
Lørdag den 1. december kl. 11:30 til 13:30’ish og igen
Onsdag den 5. december kl 19-21 samt,
Lørdag den 8. december kl. 11:30 til 13:30.
Kom forbi klubhuset og prøv tøjet der.

Til dem af jer som ikke har mulighed for at komme forbi eller bare vil gå direkte til bestilling har vi lavet en størrelses konverteringstabel mellem Bioracer tøjer og Castelli som I kan benytte.

Bestillinger foregår via Castellis WebShop hvor vi får vores egen OCC shop med de designs der er tilgængelige for os og vores klub. Alt dette får I nærmere besked om snarest, hvor I også får et link så I kan oprette jer i den nye shop (grundet GDBP-regulativet kan vi ikke gøre det for jer, men er gerne behjælpelige hvis I har spørgsmål).

Kom til prøvning i klubhuset eller gå direkte til bestilling når shoppen åbner.
I skal have foretaget jeres bestilling SENEST den 31. december 2018 og så er vi garanteret at I får tøjet sendt hjem til jeres adresse i uge 11 2019 (begyndelsen af marts).

Bedste hilsner
Tøjudvalget
Jacob & Jesper