Der er samlet set 29 ryttere tilmeldt. 13 senior licens ryttere, 4 U15 og 4 U11/13 samt 5 fra 9-holdet og 2 fra 9:15. indtil videre er der et par dameryttere tilmeldt, men håber på der kommer flere. Det vil være fedt at have en selvstændig damestart, men ellers må de nøjes med at tæve motionsherrerne.
Benyt denne doodle til ryttertilmelding: https://doodle.com/ poll/ eyrqghzf2au6gm39
 
For 9-holdet er der virkelig lagt i ovnen til et spændende løb med så stærke navne som Henrik Bo, Eriksen, Brian, Tormod og Tom Lange. Det er lykkedes Brian at få medalje i de seneste tre år, men han har altid haft en dårlig undskyldning for ikke at deltage i præmie overrækkelsen, det ene år skulle han vist til frisøren (?) og sidste år skulle kravebenet sættes på plads.
På licensholdet får vi se om de seneste to års vinder Henrik Buhl blot dukker op på dagen og snupper sejren, eller om bleskift og børnepasning har reduceret træningen for den hårde mand. Vi er heldige med fornemt gæstebesøg af Kasper Thomsen, som pt kører på Team WasteApp-Avis i A-klassen og ingen tvivl om at licensholdet bliver med kamp til stregen!
 
Bemærk at vi stadig mangler nogle hjælpere af hensyn til en sikker afvikling af mesterskabet.
Benyt denne doodle til hjælpere: https://doodle.com/ poll/ 4d9tw3g34erpkf2e
Mvh Jens Berthol Hansen