Årets Ordrup CC Klubmesterskab afvikles lørdag d. 7. oktober i Forskerparken i Hørsholm med start kl. 09.00. Kom i god tid til indskrivning. Hjælpere bedes være på stedet kl 08:15 til instruktion. Nogenlunde samme koncept og opsætning som 2013, 2014, 2015 og 2016, dog har vi valgt at vende ruten i modsat retning. Vi håber at kunne stille med et damehold for første gang.
Tilmelding af ryttere foretages via denne doodle:
Man tilmelder sig i den gruppe man kører oftest med!
LICENSRYTTERE – husk at skrive rygnummer efter navn for at lette indskrivning.
https://doodle.com/poll/eyrqghzf2au6gm39
HJÆLPERE tilmelder sig via denne doodle (skriv venligst både navn og e-mail):
https://doodle.com/poll/4d9tw3g34erpkf2e
Løbsafvikling (Bemærk omvent i forhold til tidligere år)
Start og mål på Agern Alle. Ruten går nord af Agern Alle – til venstre af Venlighedsvej, til venstre af Bøge Alle, til venstre af Dr. Neergaards Alle, og til venstre af Agern Alle.
Rundstrækningen er ca. 1550 meter. Det er publikumsvenligt, en runde tager 2:30-3:30 minutter og vi har brug for hjælpere til flagposter, start og målgang, registrering og anden assistance.  Vi har brug for en hjælper til at køre førerbil foran feltet og lad høre hvem som har lyst. Omkostning til brændstof refunderes. Har også brug for assistance aftenen før (altså fredag 6. oktober) til at fordele skilte på ruten, helst en med stationcar.
Af hensyn til sikkerheden er det vigtigt at vi har tilstrækkeligt antal hjælpere til flagposter. Vi har fået kommunal- og politi tilladelse til at ensrette trafikken i løbsretningen, hvorved vi undgår modkørende trafik på ruten. Desuden er området ikke ret trafikeret i weekenden, og der er ingen busser i weekenden. Som ved tidligere løb sørger Jes for kyndig instruktion af hjælpere.
Vi inddeler i hold, som opstilles bag startlinjen i hold-orden. Det forventeligt langsomste hold står først. Derefter de næste hold, sluttende med Licensholdet som sidste gruppe.
Bagvedliggende hold må ikke passere foranliggende hold. Det forreste hold kører om mesterskabet i pågældende klasse og slår ud og hviler når der er lavet målgang. Derefter kører næste hold om mesterskabet i klassen, slår ud og hviler efter målgang. Dette fortsætter indtil licensholdet kører om licensmesterskabet.
Umiddelbart efter målgang i licensklassen køres der om det samlede OCC Klubmesterskab 2017, så ryttere fra andre klasser end licensklassen, som mener de kan give licensrytterne kamp til stregen holder sig klar til afgang, så såre licens klassen kommer i mål. Bemærk at licensholdet ikke får noget hvil, som de andre klasser.
I lighed med tidligere år har vi Morten Jacobsen som filmer målgang med highspeed kamera.
Det endelige setup afhænger af antallet af deltagere i de forskellige klasser, og muligt at nogle klasser vil blive slået sammen på dagen. Tommelfinger regel tilskriver mindst 5 ryttere i en klasse for seniorer, men vi kan dispensere hvis det ønskes.
Mesterskabet afvikles i følgende rækkefølge og med følgende antal omgange (kan ændres):
Børnehold (U13/U11) – 3 omg.
10-hold – 5 omg.
Damehold – 5 omg. (Hvis der kommer stærke dameryttere fra Scandic Orbea, så får I flere omgange og flyttes til senere i løbet)
Ungdomshold (U15 plus stærke U13 ryttere) – 5 omg.
9.15 hold – 8 omg.
9-hold – 8 omg.
Licenshold (inkl. U17 ryttere) – 8 omg.
OCC Klubmesterskab 2016 – 9 omg.
Når de enkelte klasser er kørt vil licensholdet have tilbragt 57 km i sadlen, 9 holdet 45 km, 9.15-holdet 33 km, Dameholdet 20 km, 10-holdet 12 km og børneholdet 5 km.
Dertil kommer de afsluttende 9 omgange på 14 km.
Det er muligt at der bliver justeret på distancer og rækkefølge, men det er vigtigt at vi har tid til at komme tilbage til frokost og præmieoverrækkelse i klubben, så vi håber at slutte kort efter klokken 11.
Løbet afvikles som et motionsløb med færre end 100 deltagere. Vi har fået politi tilladelse til at ensrette trafikken i løbsretningen, hvorved vi undgår modkørende trafik på ruten. 
Der vil være præmier til de tre vindende ryttere i hver startende klasse og klapsalver til alle. Og klubmesteren får sit navn indgraveret i pokalen og ret til at fremvise pokalen på et fremtrædende sted i eget hjem – indtil næste års klubmesterskab skal afgøres.
Vi håber I vil bakke op om Klubmesterskabet og stille op, alternativt hjælpe til med det praktiske.
Efter løbet vil der være frokost i klubhuset, uddeling af præmier og fejring af mestrene.
Frivillige må meget gerne kontakte undertegnede enten via mail jensbertholhansen@yahoo.dk eller via OCCs hjemmeside mail eller på facebook eller på mobil 2925 2962.

Venlig hilsen

Jens Berthol Hansen,

løbsarrangør, på vegne af Ordrup CC