Ride of the falling leaves

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • Arne Andresen
  Deltager
  Post count: 4

  9-holdet inviterer på lørdag, den 21. september, til det årlige ”Ride of the falling leaves”

  Det er konkurrence, leg, alvor, skæg, krævende, afslappende, én for alle og alle for én, snyd, ærlighed eller sagt med et ord HYGGE. Alle kan være med.

  Afgang fra klubhuset kl. 8:30. Ruten er ca. 55 km: AB’s baner, Bregnerød, Høvelte, Stumpedyssevej, Høsterkøb, Kongevejen.
  Glæd jer til velkendte konkurrencer som fx Kaffestafetten og Handicapkørsel a la Mongoliet, men også de nye Oppustning af balloner samt Gæt et Dæktryk.

  Som sædvanlig vil der være præmier. Den største er stadig trofæet ”Æren og Håneretten i det kommende år”.
  Kaffe- og kagestop hos Davinci Cykler på Kongevejen i Holte. Vi sidder i tørvejr på terrassen foran butikken eller får lidt varme indenfor.
  Hos Davinci Cykler får OCC medlemmer normalt 15% rabat, men på lørdag har Lennie, som ejer butikken, forhøjet det til 25%. Altså en god mulighed for at få fyldt lageret af CO2 patroner eller købe et par varme strømper til efteråret og vinterens ture. Rabatten gælder reservedele, smøremidler, slanger, etc. samt tøj. Derfor kan det være en god ide at medbringe en lille rygsæk.

  Vejrudsigten for lørdag ligner Indian Summer, men tag alligevel lidt ekstra tøj på, da vi indimellem kommer til at stå stille. I kan altid tage et lag af hvis det er for varmt.

  På gensyn
  Trænerjuntaen

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.