I løbet af efteråret/vinteren har vi arrangeret en række foredrag i klubhuset. Det er en blanding af cykling, rejser og andre ting som foredragsholderen brænder for. Med ganske få undtagelser er nemlig vore cyklekammerater der optræder. Der vil være deltagerbetaling på vinsmagningen, men resten er fri.

Ikke alt er interessant for alle, men vi håber, at bredden i programmet alligevel rammer mange. Vel mødt

mvh
Bestyrelsen

2. september 2019 kl 19:00 – Skru tempoet op
Rune Larsen vil fortælle om hvordan man kan øge sin fart, uden at træne mere. Rune har sammen med Astana testet grej og aerodynamik
Rune var indtil sidste år personlig træner for Jakob Fuglsang og står for OCCs licenstræningsprogram. 

16. september 2019 kl 19:00 – Tour de France i Danmark
Alex Pedersen fortæller om Tour de France starten i Danmark i 2021.
Alex stod for Giro’ens start i Danmark, og er nu direktør for organisationen der skal arrangere den danske Tour de France start.

7. oktober 2019 kl 19.00 – Beretning fra en globetrotter.
Stig fortæller om sine rejser på cykel i 9 lande. Om den Transsibiriske Jernbane, Vietnam, Cuba, Dominikanske Republik, Haiti, Færøerne, Island, Grønland og Israel. Det er eventyr, humor, frihed, spænding, fare, lidt cykling, og ikke mindst et nostalgisk tilbageblik på tiden lige før nettet, computeren og mobilen satte en kæp i hjulet for mange eventyr.
Stig Hartkopf er kendt af mange for sit flagrende røde hår og vanvittige sind, er eventyrer, filminstruktør og foredragsholder. Han har gennem årene lavet 14 dokumentarfilm fra alverdens lande. Cyklet rundt og filmet og interviewet, oplevet utrolige ting, mødt et hav af ganske almindelige mennesker i sadelhøjde.

21. oktober 2019 kl 19.00 – E-sport
Træning, race og sjov i vinterhalvåret.
Rasmus Rasmussen fra DCU fortæller om de moderne hometrainere der er koblet op på internettet, hvor man ikke bare kan træne men også køre virtuelle løb. Rasmus fortæller også om DCUs planer for egne løbsserier.

Aflyst: 18. nov 2019 kl 19.00 – Paris-Brest-Paris
Allan Riis fortæller om at cykle langdistanceløbet BPB, 1.200 km på tid
I 2019 cyklede Allan for anden gang den lange tur, men kvalifikationskravet er næsten lige så omfattende.

tbd – Fremtidens bank
Henrik Vad fortæller om muligheden for at få attraktiv finansiering til din virksomhed eller et fornuftig afkast af dine penge.
Flex Funding er den førende markedsplads for lånebaseret crowdfunding, hvor private og institutionelle investorer låner direkte til danske virksomheder. Med de rekordlave renter på opsparing og obligationer er der opstået et stort behov for at søge alternative placeringsmuligheder uden at investere i aktier. Da finanskrisen har gjort det både dyrere og sværere for bankerne at låne penge ud, giver det mulighed for at låne direkte til kreditværdige virksomheder, som har behov for lån inden for en rimelig tid til konkurrencedygtige renter og gebyrer og med mindst muligt besvær. Henrik Vad fra 9-holdet har stiftet virksomheden Flex Funding, baseret på crowdfunding og lånevurdering via internettet.

13. januar 2020 kl 19:00 – Vinsmagning
Annette finder en række spændende vine til det nye år
Annette Jørgensen er vinekspert og -fortæller. Annette cykler på 9:20-holdet, og har ud over vine, hjemmet fyldt med cykler gr drengene i hendes liv.

Udskudt – Himalaya – Cykling på verdens tag
I 2017 cyklede Mette og Per i Himalaya over verdens højeste pas, 5.360 moh. Ilten var sparsom, komforten ligeså. Til gengæld stod oplevelserne i kø.
Mette Ginnerup og Per Johansen fortæller om en noget anderledes cykletur og serverer nogle indiske lækkerier, som (for)fulgte dem undervejs i bjergene.

9. marts 2020 kl 19.00 – Ferie på raceren – sofasurfing eller teltet på rammen
Jens Bertolt og Per Johansen fortæller om to meget forskellige ferieture på raceren uden mere oppakning end der kan sidde på cyklen.